En gonattsaga om världens överlevnad..samt demokrati.

Jo.. ett bakslag i den politiska världen i Sverige igår... när Kristdemokraternas företrädare ville öppna för samarbete med Sverigedemokraterna... Det synes för mig som om KD´s släta heligt vita välstrukna dräkt har fått bruna fläckar.  Och ajajaj, i dessa bruna fläckars djup, vilken odör döljer sig där?

Vi... människor i allmänhet.. måste värna om ett demokratiskt samhälle och om vår miljö, med tanke på klimatförändringarna, samt jämlikhet mellan könen. Har jag glömt nåt..?... Humorn! Den måste vi värna om oxå. Tror man kan förflytta berg med humor! Eller?
Jo musiken oxå! Musik är viktig för människans väl och ve. Och konsten.

Hur knyter jag ihop de här korta frågorna, deviserna och påståendena? Kanske skulle man kunna skriva en opera, ett stort operaepos om Sverige, världen och kvinnorna och ett klimat som blir varmare om vi inte får tag i den stora soldraken som sprutar eld över jorden om vi inte bär oss demokratiskt åt. Kvinnorna blir de som räddar jorden genom att de kommer överens om att föda färre barn och att odla potatis på alla golfbanor i hela världen!
Det var kvällens gonattsaga - Sov gott!

Kommentarer

Populära inlägg